Fødselsdag

Enhjørning fødselsdag: Få tips & tricks til hvordan du nemt og enkelt kan afholde en gennemført enhjørning fødselsdag

Grundet deres magiske og farverige væsen har enhjørninger altid fascineret piger i alle aldre, og det er da også netop enhjørning temaet, der ligger allerøverst på Top 5 over mest solgte temaer til børnefødselsdag. Men hvad gør man lige, når yngste-pigen gerne vil invitere alle venner hjem til den ultimative enhjørning fødselsdag?

I denne artikel guider vi dig til, hvordan du nemt og enkelt kan afholde en gennemført enhjørning fødselsdag. Det behøver nemlig hverken være dyrt eller besværligt at omdanne stuen til et univers fyldt med enhjørninger, regnbuer og magi.

Først og fremmest skal der dækkes et flot og indbydende bord til gæsterne med alt i festligt engangsservice. Gå all-in og dæk bordet med alt fra enhjørning dug samt matchende paptallerkner, papkrus, servietter, konfetti og sugerør. En ekstra bonus ved engangsservice er, at du efter fødselsdagen ikke har bunkevis af opvask men blot kan smide det hele ud.

Når bordet er dækket, kan du pynte yderligere op med flot og festligt enhjørning pynt i form af balloner, swirls og guirlander. Pust gerne enhjørning ballonerne op med helium, så de svæver smukt i rummet. Som alternativ til helium kan du i stedet bruge ballonpinde.

Fødselsdagskagen skal naturligvis også bære præg af det smukke enhjørning tema, hvilket kan gøres på mange måder

Sidst men ikke mindst, er der selve planlægningen af aktiviteterne til enhjørning fødselsdag. Når du vælger at holde en temafest, er det vigtigt, at aktiviteterne understøtter temaet. Ellers ryger hele ideen. Nedenfor har vi samlet 3 enhjørning aktiviteter, som hverken er krævende at forberede eller gennemføre.

At farvelægge enhjørning tegninger er en rigtig god aktivitet at have i baghånden, hvis gæsterne har brug for en stille stund. Print nogle fine tegninger fra nettet og find tuscher/farveblyanter frem.

Gæsterne kan også lave deres egen enhjørning maske. Igen er der et hav af skabeloner på nettet, som du kan printe. Derudover skal du blot sørge for sakse, farveblyanter og elastik til at sætte i maskerne. Lad alle gæsterne tage maskerne med hjem som et dejligt minde fra en skøn enhjørning fødselsdag.

Sidst men ikke mindst kan du bruge ideen med at lade gæsterne dekorere deres egen enhjørning kage. Alt, du skal bruge, er en fin udstikker, krymmel og glasur.

Vi håber, at du med denne guide er blevet inspireret til at holde en festlig enhjørning fødselsdag. Du kan finde alt i enhjørning pynt på nettet men vælg gerne en webshop, hvor du kan få det hele på én gang i både bordpynt, balloner og kagepynt eks. hos Feststemning.dk